20 tot 30 minuten sessies

Voor deelnemers

Deelnemers leren op een eenvoudige manier hoe ze Emotioneel & Mentaal fit kunnen worden: een soort meditatie + mindfulness samen met anderen. Daarnaast zorgt voor verbinding tussen sportschool leden.

Voor scholen

Bied iets unieks: Emotionele en Mentale Fitness in 20 minuten sessies. Voor of na andere groepslessen, zoals yoga of bodypump. Geniet van de ondersteuning van onze landlijke organisatie met aanvullende online diensten.

pdf.gif

Check-Inn

op je yoga- of sportschool

Doe voor of na je work-out ook een check-inn. Word emotioneel & mentaal fit!

Extra's voor sportschool-leden

Heb je al eens meegedaan in de sportschool met de korte 20 minuten variant? En ben je lid van die sportschool? Dan krijg je bij ons korting op een abonnement. Boek eerst je gratis Try-Out, en vermeld in de opmerkingen de naam van je sportschool en/of de naam van je host/leraar.

Korting op het online lidmaatschap; bekijk onze lidmaatschappen hier

Online inchecken geeft andere/extra mogelijkheden bij je fitness:

  1. gratis toegang tot ons 1:30u lesprogramma

  2. gemak (vanaf elke plek & op meerdere tijdstippen; zie rooster)

  3. het is anders dan op de sportschool: je oefent anders omdat het online is & met onbekenden (beide kunnen fijn & extra veilig zijn, of juist andersom: de gewenste uitdaging:-)

  4. je oefent om een response te geven op elkaar (op sommige sportscholen doen we dit trouwens ook al). Dit zorgt voor nog meer 'dagelijks leven' ervaring