Foto Sportschool.jpg

Check-Inn op je yoga- of sportschool

5 tot 30 minuten sessies

Doe voor of na je work-out ook een check-inn. Word emotioneel & mentaal fit!

Voor deelnemers

Als je meedoet op jouw yoga- of sportschool, dan doe je de 20 minuten live-variant: een soort meditatie + mindfulness. Je doet dit vaak voor of na een andere les, samen met andere leden van je sportschool.

Bekijk de voordelen als je online gaat meedoen!

Voor scholen & ZZP'ers

Bied iets unieks: Emotionele en Mentale Fitness in 20 minuten sessies. Voor of na andere groepslessen, zoals yoga of bodypump. Geniet van de ondersteuning van onze landlijke organisatie met aanvullende online diensten.

voorkant flyer.png
 

Online ook meedoen?

Heb je al eens meegedaan in de yoga- of sportschool met de korte 20 minuten variant? En ben je lid van die school? Dan krijg je bij ons korting op een abonnement. Boek eerst je Try-Out, en vermeld in de opmerkingen de naam van je sportschool en/of de naam van je host/leraar.

Korting op het online lidmaatschap : bekijk onze lidmaatschappen hier

Online inchecken geeft andere/extra mogelijkheden bij je fitness:

  1. gratis toegang tot ons 1:30u lesprogramma

  2. gemak (vanaf elke plek & op meerdere tijdstippen; zie rooster)

  3. het is anders dan op de sportschool: je oefent anders omdat het online is & met onbekenden (beide kunnen fijn & extra veilig zijn, of juist andersom: de gewenste uitdaging:-)

  4. je oefent om een response te geven op elkaar (op sommige sportscholen doen we dit trouwens ook al). Dit zorgt voor nog meer 'dagelijks leven' ervaring