• Facebook

30 minuten sessies

Garantie!

De introductie

(met gratis try-out)

Voor de starter

Is dit je eerste keer? Of heb je al een keer ergens een Check-Inn gedaan zoals op de yogaschool? Start dan hier, met een gratis try-out. Daarna heb je nog slechts 1 les nodig om volwaardig mee te doen. Alles wordt ondersteund met lesmateriaal en video's. Na deze introductie kun je een strippenkaart of abonnement afnemen.

Try-out, inclusief video's

Gratis

Afrondende les, inclusief video's

vanaf € 25

Strippen of abonnement

Fit blijven
 

Zodra je de basics geleerd hebt, en de eerste 5 sessies achter de rug hebt, kun je meedoen met strippen of per kwartaal. Je doet dan mee met een groep, waar je een band mee opbouwt. Best raar want je bent alleen met jezelf bezig en voert geen gesprek. En toch zijn we samen op reis, samen in de "herberg" de "inn". Dus inclusief de hosts. Het kwartaalabonnement is trouwens inclusief onbeperkt aantal online deelnames, en themasessies.

vanaf € 50

(5 strippen)

De 10 weken challenge

Het roer om!

 

Wil je echt fit worden? Of zit je tegen een burn-out aan? Of moet je iets doen met gevoelens en zo? Doe ons 
10 weken programma! Dit betekent 2 tot soms 8 keer per week inchecken gedurende 30 minuten, inclusief een lesprogramma. We geven de garantie dat je fit wordt als je minimaal 30 keer komt! En je krijgt een mentor-buddy die je begeleidt.

 Zie hier de roostertijden.

€ 300

Gegarandeerd succes

Check-Inn:

5-9 keer per week online

Bekijk hier het ZOOM-schema van dit kwartaal.

Lees hier wat Check-Inn jou kan brengen.

Vrienden -50%

Dit met vrienden doen, werkt heel goed. Net zoals je naar een sportschool zou gaan, is het fijn om je ervaring of training te delen. We regelen dat je (in het begin) niet in dezelfde groep zit. Dat zorgt voor de grootste groei. Na een poos kan dat wel.

Je vriend krijgt 50% korting

Check-Inn B.V.

  • Facebook

Join Our Mailing List