Over ons

Wij maken emotionele en mentale gezondheid toegankelijk, door een plekken te creëren waar er geen verschil is tussen deelnemer en coach, trainer of therapeut. Iedereen doet gelijkwaardig mee bij de check-inn's. Net zoals we het voor ogen zien in de echte maatschappij: we leren voor onszelf zorgen en onszelf zijn, ook als anderen erbij zijn.

 

Het idee is ontstaan vanuit ons eigen verlangen. Wij willen ook niet naar een coach of therapeut. We willen een plek waar wij gewoon terecht kunnen, zonder dat het gelijk zwaar of moeilijk is.

 

Verwacht niet dat wij het zo goed kunnen omdat we professionals zijn. Het is voor ons net zo moeilijk om het over onszelf te hebben. En als wij uit onze rol stappen, kan jij als deelnemer ook uit je rol van cliënt stappen. Zo kunnen we allemaal gelijkwaardig meedoen. Van mens tot mens :-)

Wij zijn in 2018 ontstaan uit een ander initiatief genaamd The Therapy Club. We zijn ons toen gaan specialiseren op een sportschool-variant van inchecken van 30 minuten. In de eerste instantie was onze doelgroep bedrijven. We zijn nu geswitcht naar individuen, die zelf echt kiezen voor dit traject. Sinds zomer 2020 draaien we dagelijks sessies.

v2 all hosts alle hosts collage check-in

​Ons team wisselt per kwartaal. Dit is ons hosting-team:

Arne van Huis, Betty Mollema, Carin Geluk, Christel Mijers, Danny Scholten, Debbie Smit, Emmy Verlaak, Enny Hoenselaar, Esther Manders, Floor van Loon, Jorinde Hasselt, Karen Blankestijn, Karlijn Kouwenhoven, Kiki Schmitz
Lysanne van den Berg, Margreet Bos, Minou Niemantsverdriet, Myrte Huppes, Rijke van der Knokke, Roos Moll, Senta Beckers, Tanja, Tim Noortman

Onze visie:

een wereld waarin therapeuten en coaches niet meer nodig zijn voor het merendeel van de mensen, omdat we als maatschappij geleerd hebben peer-to-peer voor onszelf te zorgen, op emotioneel en mentaal vlak

Leren, gelijkwaardig met de hosts

Wij (therapeuten en coaches) zijn gestart vanuit het idee dat wij zelf een community nodig hebben, groter dan onze eigen kring, Hieruit ontstond het verlangen en de visie om dit inchecken toegankelijk te maken voor het brede publiek. Wij hebben van onze 'rots' af te stappen en onze kwetsbaarheid in te brengen.

 

Onze uitdaging is om de essentie van het inchecken simpel én veilig én impactvol te maken voor het grote publiek.

 

We bouwen ons platform samen met therapeuten en coaches, omdat we uitdrukkelijk denken dat we deze expertise nodig hebben, én omdat het ons als professionals en ons als beroepsgroep zal dienen om toegankelijke diensten te ontwikkelen voor onze sector.

Therapeuten en Coaches: doe mee!

en verbind je in gelijkwaardigheid, want:

 samen maken we ons vakgebied toegankelijk door het voorbeeld te geven