Over ons

In 2019 zijn we met een klein groepje begonnen met Check-Inn. Dat ontstond vanuit de behoefte om zelf emotioneel en mentaal fit te blijven. We zochten naar een makkelijk toegankelijke plek, waar we mensen treffen die dezelfde wens hebben. Een plek om samen fit worden en te blijven. Onze voorwaarde was dit te doen zonder de oude structuren met een leraar, coach, therapeut of vaste groep.

In de zomer van 2020 zijn we met een grotere groep gaan onderzoeken hoe we op een open en veilige manier het reguliere systeem met een coach-coachee-relatie kunnen loslaten. Dit is namelijk de achterliggende wens van onze coaches en therapeuten: niet onderwijzen, maar zelf voor-leven en voor-doen wat we uitdragen. En er dan achter komen dat dit nog niet zo makkelijk is:-) We willen op een gelijkwaardige manier participeren in het proces, in plaats van te leiden of sturen.

Het is een mooie, spannende reis. Ons streven om het echt gelijkwaardig te maken is een leidraad in hoe we dagelijks werken en hoe we ons ontwikkelen in dit proces. Het is een onlosmakelijk onderdeel van onze aanpak. Dit is ook wat ons onderscheidt van het reguliere aanbod op het gebied van persoonlijke groei.

Ons team wisselt per kwartaal. In kwartaal 2 van 2021 bestaat ons hosting-team uit:

Arne van Huis
Betty Mollema
Carin Geluk
Christel Mijers
Danny Scholten
Debbie Smit

Emmy Verlaak
Enny Hoenselaar
Esther

Floor van Loon
Jorinde Hasselt
Karen Blankestijn
Karlijn Kouwenhoven
Kiki Schmitz
Lysanne van den Berg
Margreet Bos
Minou Niemantsverdriet
Myrte Huppes
Rijke van der Knokke
Roos Moll
Senta Beckers
Tanja
Tim Noortman

 

Wij zijn in 2018 ontstaan uit een ander initiatief genaamd The Therapy Club.

 

Onze visie:

een wereld waarin therapeuten en coaches niet meer nodig zijn voor het merendeel van de mensen, omdat we als maatschappij geleerd hebben peer-to-peer voor onszelf te zorgen, op emotioneel en mentaal vlak

Leren, samen met de beste

Wij (therapeuten en coaches) zijn gestart vanuit het idee dat wij zelf een community nodig hebben, groter dan onze eigen kring, Hieruit ontstond het verlangen en de visie om dit inchecken toegankelijk te maken voor het brede publiek. Wij hebben van onze 'rots' af te stappen en onze kwetsbaarheid in te brengen.

 

Onze uitdaging is om de essentie van het inchecken simpel én veilig én impactvol te maken voor het grote publiek.

 

We bouwen ons platform samen met therapeuten en coaches, omdat we uitdrukkelijk denken dat we deze expertise nodig hebben, én omdat het ons als professionals en ons als beroepsgroep zal dienen om toegankelijke diensten te ontwikkelen voor onze sector.

de beste.png

Wie zijn de hosts ?

Hosts wisselen elk kwartaal. Wij zijn geselecteerde mensen met een professionele achtergrond als therapeut, coach of trainer.

Therapeuten en Coaches: doe mee!

en verbind je in gelijkwaardigheid, want:

 samen maken we ons vakgebied toegankelijk door het voorbeeld te geven