Check-Inn:

7 keer per week online

Iedere werkdag weer een kans om fit te worden. Via Zoom.

Check-Inn 10 weken

challenge

Emotioneel en mentaal fit

binnen 10 weken!

Check-Inn op jouw yoga- en sportschool

Maak jouw workout compleet met een work-out emotionele & mentale fitness.

In 30 minuten

Leren, samen met de beste

therapeuten en coaches doen mee,

niet als leraar, maar gelijkwaardig, om te oefenen & om het taboe te doorbreken.

de beste.png
Screenshot 2020-12-29 at 23.34.59.png

Inchecken

Inchecken is kort delen (in een groep) hoe je erbij zit. Steeds meer mensen doen het, inmiddels ook bedrijven en opleidingen. We willen onszelf welkom heten voor de dag,  met alles wat er is. Maar iedereen doet het anders, en vaak zonder kader of leidraad. Hoe doe je het nou echt? En waarom?

Vergelijk hier verschillende vormen van inchecken:

Therapeuten en Coaches: doe mee!

en verbind je in gelijkwaardigheid, want:

 samen maken we ons vakgebied toegankelijk door het voorbeeld te geven

...bij vrienden

Mensen checken het meeste in bij vrienden. Je vriendschap zorgt voor steun en veiligheid. De meeste vrienden gaan echter goedbedoeld je zorgen wegnemen of je adviseren. Voor emotionele en mentale gezondheid is dit niet altijd ideaal en vaak niet helpend. Check-inn is een mogelijke  laagdrempelige aanvulling. 

...bij bedrijven

Steeds meer bedrijven starten de week met inchecken, maar hebben geen kader hoe dat te doen. Ze willen jou als werknemer in zijn geheel welkom heten met een incheck, maar in de praktijk gaat het alleen maar summier over hoe het thuis is, de to-do lijst en dat het druk is. Er is geen kader om te benoemen wat er echt speelt.

...bij Check-Inn

Inchecken is ons vak. We hebben helder voor ogen wat het doel is, hoe we daar moeten komen, en wat de randvoorwaarden zijn.

Wij weten hoe iemand emotioneel en mentaal fit kan worden, en dus kan benoemen welk ongemak er is voor hem of haar, om het vervolgens volwassen in te brengen.