Therapeut of coach?

Doe mee als je wilt inchecken met collega's. Deel met ons het gevoel dat gelijkwaardigheid en je eigen stukken aankijken de toekomst hebben.  En doe het voor je klanten. Je maakt je werk super toegankelijk door ze ook hier te laten meedoen.

 

PS. Je kan ook aansluiten als je nog in opleiding bent.

Lidmaatschap

Dit doe je als je het initiatief wilt steunen, en toegang wilt krijgen voor jezelf en jouw cliënten. Je bent ook welkom als je in opleiding bent.

 

Jouw cliënten krijgen 50% korting op de diensten.

Je mag onbeperkt toegang tot de online sessies + we bieden je een websitevermelding met link.

€ 20 per maand

Host worden

Dit doe je als je onderdeel wilt worden van het concept en de hosters community. Je wilt meedoen voor jezelf, maar ook omdat we samen onze markt zo vergroten en toegankelijk maken.

Je kan ook mee co-creeren, mogelijk sessies bij bedrijven doen, krijgt support als jij een eigen offline sessie ergens wilt hosten zoals op een yoga-school, en je krijgt uitnodigingen voor LAB sessies en meer.

 

Verder krijgen jouw contacten en cliënten 50% korting op de diensten. En je mag per kwartaal 1 gratis online dienst weggeven voor nop, aan een bekende.

Je mag ook zelf sessies hosten onder onze check-inn naam/formule. Elk kwartaal kun je weer kiezen of je  meedoet. En je hebt onbeperkt toegang als gast tot de reguliere online sessies.

GRATIS

 

Boek eerst een Try-Out. Daar kom je een van onze begeleiders persoonlijk tegen, en kun je het inchecken doornemen. Zeer waarschijnlijk ken je het al. We zien ernaar uit je te leren kennen.

Iedereen gelijkwaardig

Onze hosts (trainers, therapeuten en coaches) geven geen les, maar doen mee,

niet als leraar, maar gelijkwaardig, om te oefenen & om het taboe te doorbreken.

v2 all hosts alle hosts collage check-in